Jolo virtuve - 136
Brokastīm jābūt sātīgām un spēcinošām, lai uzņemtu enerģijas devu visai dienai. Šie cepumi garšos kā lieliem, tā maziem, turklāt to pagatavošana ir gaužām vienkārša. Cepumus vari papildināt ar saviem iecienītākajiem riekstiem, sēklām vai žāvētiem augļiem, iesaka ''Zelta Rieksts''.

No norādītajām sastāvdaļām sanāks 12 vidēja lieluma cepumi.

13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 banāns1 ola2 ĒKkļavu sīrups3 ĒKmedus2 ĒKzemesriekstu sviests1 šķipsnasāls pēc garšasvaniļas cukurs40 gmilti80 gauzu pārslas50 gkaltētas dzērvenes1 saujarozīnes (iepriekš izmērcētas)1 saujalobītas ķirbju sēklas1 ĒKčia sēklas

Pagatavošana

1

Blenderī liek banānu, olu, sīrupu, medu, zemesriekstu sviestu, sāli, vaniļas cukuru un visu sablendē viendabīgā masā. Pievieno miltus un vēlreiz sablendē.

2

Bļodā samaisa visas pārējās sastāvdaļas, pievieno sablendēto masu un kārtīgi apviļā.

3

Ar karoti liek masu uz cepamā papīra izklātas pannas. Cep 180 grādos 15 minūtes. Atdzesē uz restītes vai vēsas virsmas un bauda pie rīta tējas, kafijas vai ņem līdzi dienas gaitās.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!