No norādītajām sastāvdaļām sanāks 12 vidēja lieluma cepumi.
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 banāns1 ola2 ĒKkļavu sīrups3 ĒKmedus2 ĒKzemesriekstu sviests1 šķipsnasāls pēc garšasvaniļas cukurs40 gmilti80 gauzu pārslas50 gkaltētas dzērvenes1 saujarozīnes (iepriekš izmērcētas)1 saujalobītas ķirbju sēklas1 ĒKčia sēklas
Pagatavošana
1
Blenderī liek banānu, olu, sīrupu, medu, zemesriekstu sviestu, sāli, vaniļas cukuru un visu sablendē viendabīgā masā. Pievieno miltus un vēlreiz sablendē.
2
Bļodā samaisa visas pārējās sastāvdaļas, pievieno sablendēto masu un kārtīgi apviļā.
3
Ar karoti liek masu uz cepamā papīra izklātas pannas. Cep 180 grādos 15 minūtes. Atdzesē uz restītes vai vēsas virsmas un bauda pie rīta tējas, kafijas vai ņem līdzi dienas gaitās.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsAuzu pārslasKļavu sīrupsMedusRiekstu sviestsCepumiDzērvenesVaniļas cukursĶirbju sēklasČia sēklas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit