Jolo virtuve - 140
Foto: Privātais arhīvs
Ja no iepriekšējās dienas vakariņām palikuši pāri pāris vārīti kartupeļi, ledusskapī aizķēries gabaliņš kūpinātas desas, bet dārzeņu grozā skumst tomāts un gurķis, savienojot visus labumus vienā bļodā, 10 minūtēs tiksi pie gardas, sātīgas maltītes. Recepti iesaka mūsu lasītāja Lūcija.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 vārīti kartupeļi1 neliels svaigs gurķis1 tomāts1 marinēts gurķis2 šķēleskūpināta desa1 ĒKskābs krējums pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšaslociņi, dilles, pētersīļi

Pagatavošana

1

Kartupeļus, gurķus un tomātu sagriež gabaliņos, liek bļodā. Pievieno sasmalcinātus zaļumus, kubiņos sagrieztu desu, krējumu, sāli, piparus un visu samaisa.

2

Pikantumam vari pievienot salātiem nedaudz mārrutku vai sinepju. Ja vēlies ieekonomēt kalorijas, skābo krējumu aizstāj ar liesu bezpiedevu jogurtu vai kefīru, bet, ja vēlies uzdzīvot, piešauj klāt karotīti majonēzes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!