Jolo virtuve - 146

Ja tev garšo biezpiena sieriņi šokolādes glazūrā, tad noteikti garšos arī šis biezpiena sacepums. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gbiezpiens3 olas150 gcukurs2 TKkukurūzas ciete1 saujarozīnes200 gtumšā šokolāde60 gsviests

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem. Izklāj kēksa veidni ar cepamo papīru.

2

Biezpienu, olas un cukuru sablendē viendabīgā masā.

3

Pievieno kukurūzas cieti, rozīnes un iemaisa.

4

Lej masu kēksa veidnē un cep 45 minūtes, tad vēl 10 minūtes atstāj veidni izslēgtā cepeškrāsnī.

5

Pa to laiku ūdens peldē izkausē gabaliņos sadalītu šokolādi un sviestu.

6

Izņem sacepumu no veidnes, liek traukā, pārziež ar šokolādes glazūru un liek ledusskapī uz pāris stundām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!