Lai pagatavotu šīs kārdinošus kārtainās mīklas konusus ar gaisīgu putukrējuma pildījumu, tev būs nepieciešamas tikai pāris sastāvdaļas. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
No folija taisa konusus, saliekot foliju vairākās kārtās.
Atlaidinātu kārtaino mīklu gareniski sagriež aptuveni 3 cm platās sloksnēs. Sloksnes uztin uz folija veidnēm spirāles veidā, veidojot konusu formu.
Pārziež mīklas konusus ar sakultu olu un cep, līdz tās zeltaini brūnas.
Izņem no krāsns, atdzesē, uzmanīgi atdala no folija veidnēm.
Sakuļ saldo krējumu ar cukuru stingrās putās, tad ar konditorejas maisiņa palīdzību pilda konusos.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru
Lai labi garšo!