Jolo virtuve - 189
Foto: Publicitātes foto
Patīkama, maiga garša un daudzveidība izvēles iespējās – arvien biežāk cilvēki izvēlas baudīt kafiju kopā ar augu valsts dzērieniem. Viens no iecienītākajiem ir auzu "piens". Viens no Eiropas labākajiem baristām Merijns Gijsbers iesaka kādas augu valsts dzērienu pagatavošanas metodes ikviens var ieviest savā ikdienā.
5Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

30 mlespreso210 mlauzu dzēriens35 gbaltā šokolāde

Pagatavošana

1

Baltās šokolādes gabaliņus ievieto glāzē un pievieno karstu espreso kafiju.

2

Maisa, līdz šokolāde izkūst.

3

Saputo auzu dzērienu un pievieno espreso.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!