15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 mazās čabatas2 olas2 saujasspināti1 ĒKsviests2 ķiploka daiviņas, sakapātas2 šķēlesauksti kūpināts lasis pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Čabatas gareniski pārgriež uz pusēm, liek līdz 180 grādiem uzkarsētā krāsnī un uzsilda 5-7 minūtes, izslēdz krāsni.
2
Pannā izkausē sviestu, apcep ķiplokus 30 sekundes. Pievieno spinātus un maisot turpina cept vēl minūti, līdz spināti saplok.
3
Maizīšu apakšējās daļas liek uz šķīvjiem, virsū liek spinātus, pārkaisa ar sāli un pipariem.
4
Pannā, kurā tika cepti spināti, cep olas, līdz baltums sarecējis, bet dzeltenums vēl šķidrs.
5
- Ceptās olas šajā receptē vari aizstāt ar plaucētām. Kā tās pagatavot, stāstījām šajā rakstā.
6
Liek olas virs spinātiem, virsū izkārto auksti kūpināta laša šķēles.
7
Ar nazi viegli iegriež olu dzeltenumus, virsū liek atlikušās maizes šķēles un viegli piespiež.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit