Jolo virtuve - 244
Foto: (c) Tievesanaonline.lv

Vienkārši pagatavojamu lieso biezpiena plācenīšu recepti ar jau aprēķinātu uzturvērtību iesaka "Instagram" konta "Tievesanaonline.lv" saimniece, fitnesa trenere Vendija Karalkina.

20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gvājpiena biezpiens50 golu baltumi70 gkartupeļu vai kukurūzas ciete pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Visas "sirņiku" sastāvdaļas samaisa viendabīgā masā. Ja vēlas cept saldos plācenīšus, tad sāli aizstāj ar stēviju vai citu saldinātāju pēc garšas.

2

Uz kārtīgi sakarsētas pannas ar pretpiedeguma pārklājumu ar aukstā ūdenī samitrinātu karoti liek sagatavotās biezpiena masas piciņas. Apcep no vienas puses zeltaini brūnas, apgriež, mazliet samazina uguni un cep līdz gatavībai.

3

Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu un zaļumiem.

Lai labi garšo!

Visas porcijas uzturvērtība:

Olbaltumvielas – 42 g
Ogļhidrāti – 61 g
Tauki – 1 g
Kilokalorijas – 420

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!