Vienkārši pagatavojamu lieso biezpiena plācenīšu recepti ar jau aprēķinātu uzturvērtību iesaka "Instagram" konta "Tievesanaonline.lv" saimniece, fitnesa trenere Vendija Karalkina.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gvājpiena biezpiens50 golu baltumi70 gkartupeļu vai kukurūzas ciete pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Visas "sirņiku" sastāvdaļas samaisa viendabīgā masā. Ja vēlas cept saldos plācenīšus, tad sāli aizstāj ar stēviju vai citu saldinātāju pēc garšas.
2
Uz kārtīgi sakarsētas pannas ar pretpiedeguma pārklājumu ar aukstā ūdenī samitrinātu karoti liek sagatavotās biezpiena masas piciņas. Apcep no vienas puses zeltaini brūnas, apgriež, mazliet samazina uguni un cep līdz gatavībai.
3
Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu un zaļumiem.
Lai labi garšo!
Visas porcijas uzturvērtība:
Olbaltumvielas – 42 g
Ogļhidrāti – 61 g
Tauki – 1 g
Kilokalorijas – 420
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit