40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 vārītas olas2 bekona šķēles pēc garšasbiešu marināde marinēta biete, sarīvēta1 pēc garšasķiploka daiviņa1 ĒKmajonēze
Pagatavošana
1
Cieti novārītas olas noloba, pārgriež uz pusēm, dzeltenumus atdala no baltumiem.
2
Olu baltumus liek maisiņā vai aizvākojamā traukā. Pārlej ar biešu marinādi. Atstāj ledusskapī 30 minūtes.
3
Bekona šķēles sausā pannā apcep, līdz tās ir kraukšķīgas, izņem no pannas un sasmalcina.
4
Trauciņā pie olu dzeltenumiem liek majonēzi, caur spiedi izspiestu ķiploka daiviņu un visu samaisa.
5
Ar biešu marinādi iekrāsotajās olu baltumu pusītēs liek rīvetu marinēto bieti, tad olu dzeltenumu masu, visu pārkaisa ar bekona kraukšķiem.
Lai labi garšo!
LaunagsLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniOlu uzkodasBekonsBietes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit