30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
60 mlsviests3 saujaslakši1 TKcukurs pēc garšassāls un melnie pipari6 olas
Pagatavošana
1
Pannā izkausē sviestu, liek pannā lakšus (tos var nepūlēties smalcināt) un sautē, līdz virtuvi piepilda garšīga smarža – aptuveni 5 minūtes.
2
Samazina karstumu, pievieno sāli, cukuru un maltus melnos piparus, apmaisa.
3
Sautēto lakšu masā veido piecus padziļinājumus, katrā no tiem iesit olu.
4
Pannu (pieraugi, lai tai nav plastmasas rokturis!) liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos 4 minūtes, līdz olbaltums sarecējis, bet dzeltenums vēl ir šķidrs un plūstošs.
5
Bauda kopā ar svaigu maizi, apceptām desiņām vai kraukšķīgām bekona šķēlēm.
Lai labi garšo!
CepeškrāsnsPannā cepts ēdiensEbreju nacionālā virtuveCukursKinzaLakšiSviestsCiti ēdieniDārzeņu sacepumiGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit