Sastāvdaļas paredzētas 12 tortes gabaliņiem.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Aplej želatīnu ar aukstu ūdeni.
230 gramus cepumu samaļ miltos un sajauc ar mīkstu sviestu, izlīdzina vienmērīgā kārtā kūkas formā, liek ledusskapī vai saldētavā, kamēr pamatne sacietē.
Samaļ biezpienu, pūdercukuru, saldo krējumu, citrona miziņu un vaniļas cukuru viendabīgā masā, kārto uz cepumu pamatnes un izlīdzina. Pāri liek atlikušos cepumus un ievieto ledusskapī.
Ūdens peldē izkausē iepriekš izmērcētu želatīnu. Sablendē ķiršus. Saputo saldo krējumu, cukuru un svaigo sieru līdz viendabīgai, stingrai konsistencei. Želatīnam piejauc nedaudz sablendēto ķiršu, samaisa.
Tad savieno visas trīs masas un sajauc līdz viendabīgai konsistencei. Lej uz cepumu un biezpiena kārtas. Liek ledusskapī, kamēr krēms sastingst. Dekorē ar svaigām ogām.
Lai labi garšo!