Foto: Publicitātes foto
Iecienīta uzkoda "Rimi Gardēdes" Lienes Zemītes mājās ir mazās kartupeļu pankūciņas ar lasi un svaigu gurķi. Ātri pagatavojamas un kraukšķīgas – ideāla uzkoda svētku galdam.
35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 lieli kartupeļi2 šķipsnassāls1 šķipsnapipari ola50 gcietais siers eļļa cepšanai100 gkrēmsiers8 šķēlesmazsālīts lasis vai forele svaigs gurķis, sasmalcināts zaļumi dekoram

Pagatavošana

1

Sarīvē kartupeļus, piejauc sāli, piparus, olu, rīvētu cieto sieru, samaisa un cep sakarsētā eļļā, kamēr zeltaini brūnas.

2

Nosusina salvetēs, liek uz uzkodu šķīvja.

3

Uz katras pankūciņas kārto pustējkaroti krēmsiera, tad mazsālīta laša gabaliņu, dekorē ar sasmalcinātu gurķi un zaļumiem. Šo uzkodu iesaku ēst siltu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!