35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 lieli kartupeļi2 šķipsnassāls1 šķipsnapipari ola50 gcietais siers eļļa cepšanai100 gkrēmsiers8 šķēlesmazsālīts lasis vai forele svaigs gurķis, sasmalcināts zaļumi dekoram
Pagatavošana
1
Sarīvē kartupeļus, piejauc sāli, piparus, olu, rīvētu cieto sieru, samaisa un cep sakarsētā eļļā, kamēr zeltaini brūnas.
2
Nosusina salvetēs, liek uz uzkodu šķīvja.
3
Uz katras pankūciņas kārto pustējkaroti krēmsiera, tad mazsālīta laša gabaliņu, dekorē ar sasmalcinātu gurķi un zaļumiem. Šo uzkodu iesaku ēst siltu.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniVakariņu idejasPannā cepts ēdiensZivju un jūras produktu uzkodasKarstās uzkodasGaršvielas un garšaugiGurķiKartupeļiLasisPipariKartupeļu ēdieniViegla vasaras maltīteCietais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit