"Rabarberi man vienmēr asociēsies ar mammu un viņas receptēm. Sezonas gardums ar bērnības piešprici," savā "Instagram" kontā pārbaudītu recepti atklāj Justīne Rūda.
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 lūdens8 vidēji lieli rabarberu kāti3 ĒKkartupelu ciete pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Nomazgā rabarberus, nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
2
Lej katlā ūdeni un to uzvāra. Kad ūdens uzvārījies, pieber rabarberus. Pievieno cukuru pēc garšas.
3
Krūzītē ieber kartupeļu cieti, pievieno nedaudz auksta ūdens un samaisa.
4
Kad rabarberi ir mīksti un izšķīduši (tas notiks ļoti ātri), lej klāt ūdenī iejaukto kartupeļu cieti, izmaisa un ļauj ķīselim uzmest burbuli.
5
Atdzesē un pasniedz ar aukstu pienu vai putukrējumu.
Lai labi garšo!
Ēdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemKartupeļu cieteRabarberiŪdensĶīseļiViegla vasaras maltīteLatviešu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit