Jolo virtuve - 270
Foto: Privātais arhīvs

"Rabarberi man vienmēr asociēsies ar mammu un viņas receptēm. Sezonas gardums ar bērnības piešprici," savā "Instagram" kontā pārbaudītu recepti atklāj Justīne Rūda.

4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 lūdens8 vidēji lieli rabarberu kāti3 ĒKkartupelu ciete pēc garšascukurs

Pagatavošana

1

Nomazgā rabarberus, nomizo un sagriež mazos gabaliņos.

2

Lej katlā ūdeni un to uzvāra. Kad ūdens uzvārījies, pieber rabarberus. Pievieno cukuru pēc garšas.

3

Krūzītē ieber kartupeļu cieti, pievieno nedaudz auksta ūdens un samaisa.

4

Kad rabarberi ir mīksti un izšķīduši (tas notiks ļoti ātri), lej klāt ūdenī iejaukto kartupeļu cieti, izmaisa un ļauj ķīselim uzmest burbuli.

5

Atdzesē un pasniedz ar aukstu pienu vai putukrējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!