7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
130 gauzu milti (vai smalkais muslis)40 gkokosriekstu eļļa10 gstēvija30 mlsojas piens250 gdateles100 gauzu krēmsiers130 gtumšā šokolāde
Pagatavošana
1
Izkausē kokosriekstu eļļu, tai pievieno stēviju, pienu (var lietot jebkuru augu pienu) un miltus vai smalko musli. Visu sajauc viendabīgā masā.
2
Kad mīkla gatava, veļ nelielas bumbiņas, tās saplacina un liek uz pannas. Cep 200 grādos 10-12 minūtes līdz cepumi kļūst zeltaini brūni. Cepumus atdzesē.
3
Blenderī liek dateles un krēmsieru un sakuļ viendabīgā masā. Man sanāca daļēji viendabīga masa, jo blenderis nebija gana jaudīgs. Iegūto masu pilda konditorejas maisā vai no cepamā papīra izveidotā tūtā un, veidojot neliela torņa formu, uzklāj uz cepumiem.
4
Beigās glazē ar izkausētu šokolādi. Pēc glazēšanas vēlams novietot uz tādas virsmas, kur cepumi nepielips.
Lai labi garšo!
Receptes cukura diabēta slimniekiemPiknika ēdienu receptesĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemDatelesSojas piensTumšā šokolādeKokosriekstu eļļaStēvijaAuzu milti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit