300Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
800 grabarberi, nomizoti6 kivi1 citrons1 kgcukurs
Pagatavošana
1
Rabarberus sagriež mazos gabaliņos. Citronam norīvē miziņu, pēc tam izspiež sulu. Nomizo kivi un saberž biezenī.
2
1/2 kg cukura samaisa ar rabarberiem, kivi biezeni, rīvēto citrona miziņu, citrona sulu un ļauj 4 stundas ievilkties.
3
Katlā, nepārtraukti maisot, uzvāra rabarberu un kivi masu, līdz tā bubuļo. Pievieno atlikušo cukuru, turpina vārīt vēl 10 minūtes.
4
Ievārījumu pilda burciņās, cieši aizvāko, apgriež otrādi. Patur 20 minūtes. Tad burciņas atgriež atpakaļ un istabas temperatūrā ļauj atdzist.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit