Jolo virtuve - 297
Foto: "Virtuve diviem" publicitātes foto

"Meklējot piemērotu recepti dārza pasākumam pie gaļas ēdieniem, ideju aizguvām no bloga "Lindas virtuve". Var dārzeņus jau iepriekš sagatavot, uzklāt pārtikas plēvi un ielikt ledusskapī iepriekšējā vakarā. Otrā dienā tikai atliks tos sajaukt ar majonēzi vai citu mērci un likt galdā. Ļoti ērta recepte, un arī ciemiņiem salāti garšoja. Noteikti recepti izmantošu arī turpmāk," teic kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori.

20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

jaunā kāposta galviņa1 sarkanais sīpols2 burkāni3 seleriju kāti1 buntīte pētersīļu3 ĒKmajonēze

Pagatavošana

1

Kāpostgalviņu sagriež vai sašķērē sloksnītēs. Sīpolu nomizo, sagriež plānās ripiņās. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Seleriju kātus sagriež gabaliņos. Pētersīļus sasmalcina.

2

Visu liek salātu bļodā, sajauc ar majonēzi. Majonēzi var aizstāt ar krējumu vai olīveļļas un citronu sulas maisījumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!