20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 siera ritulis (400 g)1 ola1 glāzealus1 glāzemilti1 šķipsnasāls1 šķipsnaķiploku pulveris eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Pagatavo alus mīklu. Sakuļ olu, pievieno miltus, alu, garšvielas un visu maisa, līdz izveidojusies viendabīga masa bez kunkulīšiem.
2
Sieru sagriež aptuveni centimetru biezās šķēlēs un panē sagatavotajā mīklā.
3
Panētus siera gabaliņus liek cepties sakarsētā eļļā, līdz tie ir no abām pusēm zeltaini.
4
Gatavus pasniedz ar zaļiem salātiem un pilienu citrona vai laima sulas.
Lai labi garšo!
Līgo svētku un Jāņu receptesCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKarstās uzkodasEļļā vārītās uzkodasSiera un biezpiena uzkodasAlusEļļaMiltiOlasSiersĶiploki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit