Jolo virtuve - 331
Foto: "Edunsporto.lv" publicitātes foto

"Ja brīvdienās gadījies saēsties pārāk daudz šašlika un citu labumu, tad lielisks "detokss" puncim būs viegla dārzeņu zupiņa ar lasi," recepti kaloriju skaitītājiem iesaka veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece.

Lai nāktu talkā un palīdzētu saglabāt motivāciju tiem, kas apņēmušies ēst veselīgāk un vairāk nodarboties ar sportu, sadarbībā ar fitnesa treneri Inetu Rijnieci piedāvājam receptes ēdieniem ar jau aprēķinātu uzturvērtību.

45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2.5 lūdens400 gjaunais kāposts306 gbrokolis154 gpaprika60 gpuravs400 gsaldētu zaļo zirnīšu un burkānu maisījums200 gauksti kūpināts lasis170 gsvaigais siers ar kūpinātu lasi un citronpipariem (SIA "Latgale") sāls, melnie pipari, smaržigie pipari, lauru lapas pēc garšasdilles

Pagatavošana

1

Katlā lej ūdeni, pievieno sāli, piparus, lauru lapas, garšvielas.

2

Sašķērē kāpostu, sagriež visus dārzeņus. Katlā vispirms liek kāpostu, saldētos dārzeņus un puravu, nedaudz pavāra, pievieno sagrieztu gabaliņos lasi, papriku, pašās beigās – brokoļa gabaliņus.

3

Pēc tam pievieno svaigo sieru. Uzvāra, pievieno svaigas dilles. Gatavs!

Lai labi garšo!

Zupas (100 g) uzturvērtība:

Olbaltumvielas – 2,1 g
Ogļhidrāti – 1,8 g
Tauki – 1,2 g
Kilokalorijas – 27

Izmantojot šo kalkulatoru, vari aprēķināt savu aptuveno bāzes vielmaiņu, kā arī dienas kaloriju patēriņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!