40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pūdercukurs pārkaisīšanai350 gkviešu milti200 gskābs krējums200 gsviests vai margarīns1 TKcepamais pulveris2 TKvaniļas cukurs1 šķipsnasāls5 āboli, nomizoti un sarīvēti uz rupjās rīves2 ĒKcitronu sula150 gcukurs pēc garšaskanēlis
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Pagatavo mīklu, bļodā samīcot visas sastāvdaļs. Mīklu liek uz cepamā papīra, kas pārkaisīts ar miltiem, un izrullē.
3
Gatavo pildījumu. Ābolus sarīvē uz sakņu rīves un notecina lieko šķidrumu caur sietiņu. Pievieno āboliem cukuru, kanēli un citronu sulu.
4
Liek pildījumu pa vidu mīklas loksnei vienā līnijā.
5
Izmantojot cepamo papīru, sarullē ruleti, sagriež to ar asu nazi vienādās daļās.
6
Izkārto smalkmaizītes uz plāts, pārziež ar sakultu olu un liek krāsnī cepties18–20 minūtes.
7
Izņem no krāsns un atdzesē.
8
Pārkaisa ar pūdercukuru un bauda.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit