30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gsmalkais cukurs2 rabarberu kāti (150-200 g)3 olu baltumi0.33 TKrīvēta apelsīna miziņa
Pagatavošana
1
Rabarberus nomizo un sagriež gabaliņos. Liek katliņā, pievieno 2 ĒK cukura, 2 ĒK ūdens un vāra, līdz rabarberi ir mīksti. Pievieno un iemaisa apelsīna miziņu.
2
Kamēr rabarberi vārās, karstumizturīgus keramikas trauciņus ieziež ar sviestu. Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem ventilatora režīmā.
3
Olu baltumus saputo ar atlikušo cukuru stingrās putās.
4
Saputotajiem olu baltumiem pa daļām pievieno un uzmanīgi iecilā silto rabarberu masu.
5
Ar karoti saliek masu trauciņos, liek tos krāsnī uz 12 minūtēm. Izņem no krāsns un bauda nekavējoties.
6
Pēc brīža suflē saplaks, bet tāpat būs ļoti gardi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit