3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgzemenes, notīrītas un noskalotas100 gcukurs330 gpaciņa "DanSukker" marmelādes cukura
Pagatavošana
1
Ogas ber katliņā, pārber ar parasto cukuru, apmaisa un atstāj sasuloties uz stundu.
2
Pa to laiku sagatavo, izkarsē burkas un vāciņus.
3
Zemenes sablendē viendabīgā masā un karsē 10-20 minūtes (tas atkarīgs no ogu daudzuma).
4
Nevāra un pieskata, ik pa laikam apmaisot, lai nepiedeg.
5
Kad sāk parādīties putas, bet biezenis vēl neburbuļo, pievieno marmelādes cukuru un silda vēl aptuveni 10 minūtes.
6
Pilda biezeni sagatavotajās burkās, aizskrūvē ar vāciņiem un atdzesē.
7
Uzglabā ledusskapī vai vēsā pagrabā.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit