60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gvistas fileja1 cukīni1 sarkanā paprika1 dzeltenā paprika2 sarkanie sīpoli MARINĀDEI:1 ĒKsvaigs ingvers, nomizots un sarīvēts uz smalkās rīves5 ķiploka daiviņas, nomizotas un sarīvētas uz smalkās rīves6 ĒKsojas mērce2 ĒKsaldā čili mērce
Pagatavošana
1
Nelielu cukīni sagriež pabiezās šķēlēs. Sīpolus nomizo, sagriež biezās ripās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež kvadrātos. Gaļu sagriež aptuveni vienāda lieluma kubiņos. Visas sastāvdaļas liek bļodā.
2
Gatavo marinādi, nelielā bļodiņā ar dakšu samaisot visas sastāvdaļas.
3
Gaļu un dārzeņus pārlej ar marinādi un apmaisa.
4
Iekur grilu, pamīšus visas sastāvdaļas ver uz iesmiņiem, liek uz grila un apgorozot cep, līdz gaļa un dārzeņi ir gatavi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit