40Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 lgailenes pēc garšassāls300 gcūku tauki
Pagatavošana
1
Gailenes notīra, ber uzkarsētā pannā un, ik pa laikam apmaisot, cep, līdz notvaicējas liekais šķidrums.
2
Tad pievieno cūku taukus (Iveta izmantojusi vekalā pirktos), sāli pēc garšas un cep, līdz tauki izkusuši.
3
Pannas saturu lej burciņās vai trauciņos, aizvāko, atdzesē un uzglabā pagrabā, leduskapī, saldētavā vai vēsā pieliekamajā. Šādi ieburkotas gailenes lieliski glabājas visu ziemu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit