Kristīne Jančevska
"Prezentējam ķiploku pastu! Stilīga lieta imunitātei, ko ziemā lieto mērcēs, zupās, uz grauzdētas maizītes – variantu ir daudz. Lai tiktu pie pastas, vispirms ejam uz Nakts tirgu un meklējam vietējos, lētākos ķiplokus. Tad liekam vīram lobīt, līdz viņam uz pirksta uzmetas tulzna," pārbaudītu ķiploku saglabāšanas recepti ar smaidu iesaka mūsu lasītāja Kristīne Jančevska.
90Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 kgnomizoti ķiploki500 mlolīveļļa vai vīnogu kauliņu eļļa pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Izkarsē burciņas un vākus.

2

Ķiplokus sablendē ar eļļu, sāli un pipariem viendabīgā masā.

3

Pastu pilda burciņās, pasterizē 15 minūtes un aizvāko.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!