Foto: Vida Press
Meklējot alternatīvas, kā pagatavot un izbaudīt baklažānus, izmēģini šo vienkāršo maltīti! Jārēķinās gan, ka virtuve nedaudz uzsils, darbinot cepeškrāsni.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 gab.mazi baklažāni4 gab.cukīni1 ĒKolīveļļa4 gab.saulē kaltēti tomāti eļļā200 gmocarella8 šķēlesbaltmaize vai graudu maize

Pagatavošana

1

Baklažānus sagriež centimetru biezās ripiņās, cukīni sagriež plānās šķēlēs.

2

Liek dārzeņus uz grila restēm, pārslaka ar eļļu un garšaugiem. Liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200 grādos apmēram 20 minūtes vai līdz brīdim, kad dārzeņi mīksti.

3

Maizes šķēles apgrauzdē un kārto uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.

4

Pāri kārto ceptos baklažānus un cukīni, smalki sagrieztus saulē kaltētos tomātus un pārklāj ar mocarellas šķēlēm.

5

Liek plāti cepeškrāsnī un grila režīmā cep, līdz siers izkusis un viegli apcepies.

Baudi karstmaizes ar svaigiem salātiem. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!