40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gvistas fileja vai šķiņķīši1 gab.neliels kabacis2 gab.burkāni1 gab.neliels saldais kartupelis1 gab.vidēja izmēra sīpols4 gab.ķiploku daiviņas1 gab.ola2 ĒKrīvmaize1 ĒKkrievu sinepes pēc garšassāls, pipari1 saujasvaigi zaļumi
Pagatavošana
1
Samaļ gaļu, caur gaļas mašīnu izmaļ arī dārzeņus. Protams, var izmantot arī blenderi vai smalcinātāju, tomēr caur gaļas mašīnu "izgājušiem" dārzeņiem ir sulīgāka konsistence.
2
Gaļai, dārzeņiem pievieno vienu olu, ēdamkaroti sinepju, sāli un piparus pēc garšas.
3
Pievieno kapātus zaļumus – pētersīļus, lociņus, svaigu piparmētru.
4
Pievieno pāris ēdamkarotes rīvmaizes un visu samīca.
5
Veido kotletītes un cep, līdz tās gatavas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit