40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gkviešu milti90 gblenderī vai kafijas dzirnaviņās samaltas auzu pārslas2 TKcepamais pulveris2 TKmalts kanēlis1 šķipsnasāls1 ĒKbrūnais cukurs2 gab.olas3 ĒKrapšu eļļa
Pagatavošana
1
Samaisa visās sausās sastāvdaļas lielā bļodā.
2
Maisījuma centrā izveido bedrīti, kur iesit olas, pielej pienu un rapšu eļļu.
3
Visu samaisa ar putojamo slotiņu un atstāj uz 20 minūtēm istabas temperatūrā.
4
Gatavo vafeles – cep mīklu sakarsētā vafeļu pannā, līdz vafeles ir zeltainas. Rotājiet ar ogām un pasniedz ar mērci.
Gardu mērci var iegūt, saputojot 300 gramus grieķu jogurta ar 100 gramiem maskarpones siera un pāris ēdamkarotēm medus vai cukura (medu pievieno pašās beigās).
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit