60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
200 gmakaroni300 ggarneles un/vai citas jūras veltes50 gsarkanie sīpoli100 gkonservēta kukurūza250 gķirštomāti70 gmajonēze1 laima sula un miziņa30 gsvags čili30 gsvaigs koriandrs JA VĒLAS: svaigs baziliks, kaperi
Pagatavošana
1
Novāra makaronus līdz tai gatavības pakāpei, kas pašam vairāk tīkama.
2
Kamēr makaroni vārās, apcep garneles un citus jūras produktus, ja tādus izmanto.
3
Notecina kukurūzu, sagriež tomātus uz pusēm un sasmalcina koriandru un čili.
4
Pagatavo mērci – majonēzei pievieno laima mizu un sulu, kā arī melnos piparus.
5
Ja vēlas, papildina ar kaperiem un svaigu baziliku.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensReceptes ceļojumiemPasniegt atdzesētuGarnelesKinzaLaimsMakaroniČiliĶirštomātiMakaronu ēdieniMajonēzeKonservēta kukurūza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit