Barbora publicitātes foto
Salāti, kas derēs gan kā uzkoda pārgājiena starplaikos, gan arī kā pilnvērtīgas pusdienas tā noslēgumā. Tā būs lieliska izvēle gan jūras velšu, gan pikantu garšu cienītājiem, kuri vēlas atsvaidzināt jau ierastās ikdienas maltītes ar vēl nebijušām garšu kombinācijām. Recepti iesaka šefpavārs Dzintars Kristovskis, "Barbora" garšas eksperts.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
200 gmakaroni300 ggarneles un/vai citas jūras veltes50 gsarkanie sīpoli100 gkonservēta kukurūza250 gķirštomāti70 gmajonēze1 laima sula un miziņa30 gsvags čili30 gsvaigs koriandrs JA VĒLAS: svaigs baziliks, kaperi

Pagatavošana

1

Novāra makaronus līdz tai gatavības pakāpei, kas pašam vairāk tīkama.

2

Kamēr makaroni vārās, apcep garneles un citus jūras produktus, ja tādus izmanto.

3

Notecina kukurūzu, sagriež tomātus uz pusēm un sasmalcina koriandru un čili.

4

Pagatavo mērci – majonēzei pievieno laima mizu un sulu, kā arī melnos piparus.

5

Ja vēlas, papildina ar kaperiem un svaigu baziliku.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!