30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
2 gab.brokoļi10 šķēlesbekons150 gmajonēze30 gsaulespuķu sēklas50 grozīnes70 gČedaras siers50 gsarkanais sīpols
Pagatavošana
1
Sāk ar brokoli – nogriež tam rozetes, liek verdošā sālsūdenī un vāra 5 minūtes, tad strauji atdzesē ledus aukstā ūdenī un nosusina.
2
Bekonu apcep pannā vai, ja grib pavisam kraukšķīgu rezultātu, krāsnī.
3
Saulespuķu sēklas apgrauzdē.
4
Interesantākām garšas niansēm rozīnes var izmērcēt rumā vai viskijā.
5
Čedaras sieru sarīvē vai sagriež kubiņos un plāni sagriež sīpolus.
6
Visas sagatavotās sastāvdaļas samaisa ar majonēzi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit