Kāpostu hotdogi - 18
Foto: DELFI
Vairums cilvēku ir pieraduši skābētos kāpostus patērēt svaigus, gatavojot no tiem salātus, vārīt zupas vai sautēt, bet tos ēdienkartē var iekļaut krietni mūsdienīgākā veidā, piemēram, hotdogos.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
800 g"Ezerkauliņi" skābētie kāposti ar ķimenēm1 gab.sarkanais sīpols3 ĒKeļļa30 gpētersīļu lapas hotdogu maizītes desiņas vai cīsiņi maigas sinepes

Pagatavošana

1

Sīpolu nomizo un smalki sakapā.

2

Skābētos kāpostus izņem no iepakojuma un nospiež sulu. Nospiestos kāpostus sakapā smalkāk.

3

Pētersīļu lapas smalki sakapā.

4

Uzkarsē pannu, ielej eļļu, pievieno sīpolus un apcep apmēram piecas minūtes. Tad pievieno skābētos kāpostus, samaisa un apcep apmēram piecas minūtes. Beigās pievieno sakapātos pētersīļus, sagatavoto masu noņem no pannas un atdzesē 15–20 minūtes.

Foto: DELFI
5

Izmanto hotdoga pildījumam: hotdoga maizītē ieliek skābētos kāpostus, tad cīsiņu, uzber sakapātus pētersīļus un sīpolus, uzliek sinepes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!