40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
800 g"Ezerkauliņi" skābētie kāposti ar ķimenēm1 gab.sarkanais sīpols3 ĒKeļļa30 gpētersīļu lapas hotdogu maizītes desiņas vai cīsiņi maigas sinepes
Pagatavošana
1
Sīpolu nomizo un smalki sakapā.
2
Skābētos kāpostus izņem no iepakojuma un nospiež sulu. Nospiestos kāpostus sakapā smalkāk.
3
Pētersīļu lapas smalki sakapā.
4
Uzkarsē pannu, ielej eļļu, pievieno sīpolus un apcep apmēram piecas minūtes. Tad pievieno skābētos kāpostus, samaisa un apcep apmēram piecas minūtes. Beigās pievieno sakapātos pētersīļus, sagatavoto masu noņem no pannas un atdzesē 15–20 minūtes.
5
Izmanto hotdoga pildījumam: hotdoga maizītē ieliek skābētos kāpostus, tad cīsiņu, uzber sakapātus pētersīļus un sīpolus, uzliek sinepes.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļaPētersīļiSarkanie sīpoliSinepesSkābēti kāpostiviegliIkdienas maltīteiBurgeri, sendviči, vrapi un kebabiSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit