50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gkviešu milti280 gcukurs100 gmargarīns200 gkokosriekstu piena cietā daļa no bundžas100 gtumšā šokolāde3 ĒKkukurūzas ciete šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Smilšu mīklu gatavo no kviešu miltiem, 80 gramiem cukura un margarīna, pievienojot šķipsnu sāls. Visas sastāvdaļas sajauc kopā.
2
Izveido cepumu formu. 20 minūtes cep 180 grādu temperatūrā cepeškrāsnī ar ventilatoru.
3
Veido karameles masu. Kokosriekstu piena cieto daļu no bundžas sajauc ar 200 gramiem cukura, karsē katliņā, līdz iztvaiko liekais mitrums, masa sabiezē un maina krāsu uz gaiši brūnu.
4
Kad izveidojusies karamele, biezini to ar kukurūzas cieti, ko iejauc šķidrumā. Ja kartupeļu cieti vienkārši piebērsi, būs kunkuļi un masa nebūs vienmērīga.
5
Karameli raiti smērē uz cepumiem.
6
Kad karameles krēms sacietējis, virsū klāj kausētu šokolādi.
Lai labi garšo!
BrokastisĒdieni veģetāriešiemPasniegt atdzesētuKukurūzas miltiKviešu miltiMargarīnsCepumiKokosriekstu piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit