75Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 gcūkgaļas kakla karbonāde3 gab.sīpoli8 gab.kartupeļi1 gab.ķiploks3 gab.paprika1 gab.bunte sīpolloku200 gsviests pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Nomizo dārzeņus.
2
Visas sastāvdaļas sagriez nelielos kubiņos. Nav nepieciešams griezt ļoti smalki.
3
Visu sagriezto ietin vairākās folijas loksnēs.
4
Liec sutināties uz oglēm aptuveni 1 stundu.
5
Pēc smaržas un čurkstēšanas būs skaidrs brīdis, kad sautējums gatavs.
6
Atgriez vaļā foliju un liec ēdienu uz šķīvjiem.
7
Dekorē ar sīpollokiem.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPiknika ēdienu receptesGrilsCūkgaļas karbonādeKartupeļiPaprikaPipariSīpollokiĶiplokiSautējumiSīpolisalsUz grila gatavoti ēdieniJānis RāznaSautējums folijā
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit