dārzeņu gaļas sautējums uz oglēm grila
"Receptes jauda slēpjas tās vienkāršajā pagatavošanā: visu sagriež, saliek kopā un liek grilēties uz karstām oglēm. Kamēr notiek sautēšanās process, pavāram ir brīvais laiks citām nodarbēm," saka šova "Lauku sēta" vadītājs Jānis Rāzna. Šis gaļas un dārzeņu sautējums ir sevišķi sulīgs un aromātisks, un pats process ir vienreizīgs – brīvā dabā, svaigā gaisā.
75Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
500 gcūkgaļas kakla karbonāde3 gab.sīpoli8 gab.kartupeļi1 gab.ķiploks3 gab.paprika1 gab.bunte sīpolloku200 gsviests pēc garšassāls pēc garšaspipari

Pagatavošana

1

Nomizo dārzeņus.

2

Visas sastāvdaļas sagriez nelielos kubiņos. Nav nepieciešams griezt ļoti smalki.

3

Visu sagriezto ietin vairākās folijas loksnēs.

4

Liec sutināties uz oglēm aptuveni 1 stundu.

5

Pēc smaržas un čurkstēšanas būs skaidrs brīdis, kad sautējums gatavs.

6

Atgriez vaļā foliju un liec ēdienu uz šķīvjiem.

7

Dekorē ar sīpollokiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!