30Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 gab.cukīni300 gtīģergarneles8 gab.ķiršu tomāti0.5 gab.garais gurķis10 gab.svaigā siera bumbas0.5 glāzekvinoja0.5 gab.citrons4 gab.ledus salātu lapas1 gab.ķiploka daiviņa3 ĒKolīveļļa pēc garšassāls pēc garšaspiecu piparu maisījums pēc garšaspētersīļi šķipsnabrūnais cukurs pēc garšassaldās paprikas pulveris pēc garšasasās paprikas pulveris
Pagatavošana
1
Katliņā uzvāri kvinoju.
2
Gatavo mērci. Uz pannas uzkarsē olīveļļu, pievieno sakapātu ķiploku, apcep.
3
Pannā liec cepties garneles, tām pievieno šķipsnu sāls, piparus, brūno cukuru, saldās un asās paprika pulveri.
4
Kad garneles gatavas, pievieno mērcei citrona sulu. Ja mērce par biezu, tad pielej vēl mazliet olīveļļas un 2-3 ēdamkarotes ūdens.
5
Salātus veido no gurķa, kvinojas, cukīni, salātlapām un svaigā siera bumbām, pievieno pētersīļus.
6
Liec garneļu mērci uz gatavajiem salātiem.
7
Visu samaisi.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBrūnais cukursCitroniGurķiKvinojaLapu salātiOlīveļļaPipariPētersīļiTīģergarnelesĶiplokiĶirštomātiZivju un jūras produktu salātiIkdienas maltīteiCukīniSiera bumbasPaprikas pulverisVakariņu idejas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit