MISC 2.0 - 2581
Jau no skatīšanās vien mute pilna siekalām! Un neviļus aizceļojam bērnības atmiņā par kolorīto "Svetlana" cepumu – pirkām to kā lielāko gardumu. Gardēde Māra Ziemele savā blogā "Ēdam skaisti" atradusi veidu, kā bagātīgo un trekno saldumu pielāgot un padarīt liesāku. Bet, kas svarīgi – garša nevainojama. Citāda, bet burvīga.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
120 grīsu milti2 gab.olas2 ĒKstēvija1 ĒKizkausēta kokosriekstu eļļa vai sviests0.5 TKcepamais pulveris180 gdateles180 gkrēmsiers100 gmelnā šokolāde

Pagatavošana

1

Bļodā sajauc visas mīklas sastāvdaļas, kārtīgi samaisi un masu lej uz paplātes cepamā papīra.

2

Ar silikona lāpstiņu vienmērīgi izlīdzini taisnstūra formā un liec 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10-15 minūtes.

3

Kad cepumu masa gatava, izņem. Kamēr tā vēl karsta, ar glāzes palīdzību izspied apaļas formiņas.

4

Sagatavo pildījumu, sablendējot abas sastāvdaļas.

5

Iegūto masu ar karotītes palīdzību vai caur konditorejas maisu pildi uz cepumiem.

6

Ūdens peldē izkausē šokolādi un ar otiņu pārklāj cepumus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!