30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
BISKVĪTAM:2 gab.olas3 ĒKbrūnais cukurs120 mlšķidrs medus220 gmilti1 TKdzeramā soda KRĒMAM:500 gmaskarpone siers5 ĒKcukurs2 ĒKskābais krējums DEKORĒŠANAI: saujadzērvenes
Pagatavošana
1
Olas sakul ar cukuru un pievieno medu.
2
Masai pievieno sodu un miltus.
3
Liec plānā kārtā uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs.
4
Katru kārtu cep aptuveni 3 minūtes 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.
5
Tikmēr gatavo krēmu, sajaucot visas sastāvdaļas.
6
Kad biskvīta kārtas atdzisušas, tās liec vienu otrai virsū, pa vidu smērējot krēmu.
7
Kūku veido vairākās kārtās.
8
Dekorē ar dzērvenēm vai rudens ogām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit