Šie salāti ir improvizācija par klasisko tabulē, kas ir iecienīts ēdiens Tuvajos Austrumos. Galvenais ir sagādāt labi daudz zaļumu un izsalkušus ēdājus. Vislabāk salāti garšos uzreiz pēc to pagatavošanas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Novāri bulguru un atdzesē. Ja atdzesēšanai nav laika, tad graudiņus vari noskalot aukstā ūdenī un notecināt. Šajā rakstā atradīsi praktiskus padomus, kā pareizi gatavot bulguru.
Smalki sagriez tomātus, gurķus, sīpolus un liec bļodā. Pievieno bulguru.
Smalki sakapā labi daudz pētersīļu. Jo vairāk, jo labāk.
Pēc garšas pievieno sasmalcinātas piparmētru lapiņas. Interesantas garšu nianses piešķirs arī kāda kinzas buntīte.
Beigās liec sadrupinātu fetas sieru un pārslaki ar svaigi spiestu laima sulu. Var iztikt bez sāls, jo siers ir gana sāļš.
Ja garšo asi ēdieni, vari piešaut arī sagrieztus asos piparus.
Lai labi garšo!