15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
100 gauzu pārslas50 gsviests250 mlsaldais krējums100 gcukurs saujamellenes
Pagatavošana
1
Uz pannas apcep auzu pārslas ar sviestu un pieber 50 gramus cukura.
2
Ik pa laikam apmaisot, grauzdē, līdz pārslas kļūst zeltaini brūnas. Pēc tam atdzesē tās.
3
Saputo saldo krējumu ar atlikušo cukuru.
4
Sajauc auzu pārslas ar putukrējumu.
5
Dekorē ar mellenēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit