20Minūtes
17Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
400 gtīģergarneles2 gab.ķiploka daiviņas2 TK"Burka un ledus" mērce "Sambal Oelek" sula no 1 laima eļļa un sviests cepšanai50 gmajonēze50 gskābais krējums sula no puslaima pēc garšassāls3 TK"Burka un ledus" mērce "Sambal Oelek"6 gab.tortiljas maizītes ķirštomāti sarkanais sīpols sarkanais kāposts marinēti halapenjo pipari2 gab.mīksti avokado laims
Pagatavošana
1
Attīrītas garneles samaisa ar izspiestām ķiploka daiviņām, aso mērci, laima sulu un atstāj sagatavoties 10 minūtes.
2
Pagatavo mērci. Bodiņā sajauc majonēzi ar krējumu, aso mērci, laima sulu un šķipsniņu sāls.
3
Katru maizīti uz pannas apcep brūnu no abām pusēm.
4
Uz pannas izkausētā sviesta piciņā un eļļā no abām pusēm aši apcep garneles.
5
Uz katras tortiljas liek tējkaroti mērces, uz tās ber smalki sakapātu kāpostu, tad pāris avokado kriksīšus, 2–3 uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus, smalki sakapātu sarkano sīpolu, halapenjo piparus un izkārto garneles.
6
Kad visas maizītes sapildītas, to augšpusē uzlej vēl nedaudz mērces. Pasniedz ar laima šķēlītēm blakus.
Lai labi garšo!
Slavenību receptesVakariņu idejasMeksikāņu nacionālā virtuveAvokadoSarkanais kāpostsSkābais krējumsTortiljasTīģergarnelesĶirštomātiMajonēzeBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit