Foto: Privātais arhīvs
Kad sācies svētku laiks un gribas celt galdā garšīgo, tomēr ierasto rasolu, pamēģini gardēdes Evas Taurēnas majonēzes salātus, kuri bagātināti ar vienkāršām, bet garšīgām sastāvdaļām. Tieši apceptie šampinjoni piešķir salātiem īpašo garšu. Viens un divi – salāti būs gatavi!
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 gab.bundža konservētu pupiņu1 gab.liels svaigais gurķis800 gšampinjoni500 gkūpināta karbonāde1 gsaldā sarkanā paprika pēc garšasmajonēze pēc garšassāls pēc garšaspipari

Pagatavošana

1

Šampinjonus pirms pievienošanas salātiem apcep un atdzesē.

2

Sagriez visas salātu sastāvdaļas.

3

Sajauc tās kopā ar majonēzi un pievieno sāli un piparus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!