150Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
skābēti kāposti pēc garšasbrūnais cukurs pēc garšassāls cepeša tauki cepšanai
Pagatavošana
1
Skābētus kāpostus vāri aptuveni 2 stundas,
2
Pēc tam notecini lieko šķidrumu un liec cepties apmēram 15–20 minūtes.
3
Cepšanai izmanto cepeša taukus. Ja svētkos paredzēts galdā likt zosi, tad labi derēs zoss tauki.
4
Cepšanas laikā pievieno brūno cukuru pēc garšas.
Ar sāli aizrauties nevajadzētu.
Galvenais izvēlēties kvalitatīvus skābētos kāpostus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit