75Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
200 gpilngraudu auzu pārslas500 mlkefīrs250 gkviešu milti150 gtumši brūnais cukurs1 TKdzeramā soda2 TKcepamais pulveris220 gsviests2 TKmalts kanēlis0.5 TKmalts muskatrieksts2 lielas olas160 grozīnes vai žāvēti augļi apelsīna miziņa pūdercukurs dekorēšanai
Pagatavošana
1
Auzu pārslas sajauc ar kefīru. Ļauj ievilkties vismaz pusstundu.
2
Lielā bļodā sajauc kopā visas sausās sastāvdaļas, izņemot cukuru.
3
Auzu pārslu-kefīra masai pievieno viegli sakultas olas, cukuru, apelsīna miziņu un izkausētu sviestu. Visu kārtīgi samaisi.
4
Samaisi kopā visas sastāvdaļas. Iemaisi rozīnes vai žāvētus augļus.
5
Masu pildi kēksiņu papīra formiņās.
6
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 25–35 minūtes.
7
Kēksiņus atdzesē un pārkaisi ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
BrokastisCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuApelsīniAuzu pārslasCepamais pulverisPūdercukursMafiniKefīrsRozīnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit