Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uz cepamās formas izklāj cepampapīru.
Ābolus nomizo un sagriez šķēlītēs. Apslaki ar citrona sulu, lai nesabrūnē.
Bļodā sajauc sausās sastāvdaļas.
Otrā bļodā sajauc mitrās sastāvdaļas, samaisi un apvieno ar sausajām. Masu rūpīgi samaisi vai arī sajauc ar mikseri.
Mīklas masu lej uz āboliem un tos pārcilā, lai āboli būtu vienmērīgi sajaukušies.
Iegūto mīklas-ābolu masu liec cepamajā formā, ar rokām izlīdzini.
Cep 175 grādu temperatūrā 20 minūtes.
Sagatavo virskārtas masu, viegli saputojot olu, pievieno saldinātāju, riekstus un krēmsieru.
Kad kūka cepusies 20 minūtes, izņem no cepeškrāsns, pārlej ar virskārtas masu un liec atpakaļ cepeškrāsnī uz 30 minūtēm. Virsu piesedz ar cepamo papīru.
Atdzisušu kūku ņem āra no formas, pārkaisi ar pūdercukuru un pasniedz.
Lai labi garšo!