Kūka
Foto: Privātais arhīvs
Šīs kūkas garšas noslēpums ir zemesriekstu sviesta krēms. Maigs un kārdinošs. Dateles arī piešķir niansētu akcentu. Kūciņa no auzu miltiem, bez pievienota cukura. Recepti iesaka fitnesa trenere Līga Dziļuma.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 gab.banāni18 gab.mīkstas dateles100 gkakao2 glāzesauzu milti1 glāzeaugu piens0.5 glāzeseļļa (kokosa vai rafinēta olīveļļa)700 gzīda tofu170 gzemesriekstu sviests bez piedevām12 gab.mīkstas dateles

Pagatavošana

1

Samīci banānus kopā ar datelēm.

2

Liec klāt pārējās sastāvdaļas.

3

Mīklu sadali divās daļās.

4

Katru plātni cep 15–20 minūtes 200 grādu temperatūrā.

5

Krēma sastāvdaļas sablendē un liec starp atdzisušajām plātnēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!