60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ogas vai ievārījums RULETEI:4 gab.olu baltumi250 gcukurs0.5 TKvaniļas cukurs KRĒMAM:250 gmaskarpones krēms100 gsaldais krējums2 ĒKpūdercukurs
Pagatavošana
1
Bļodā puto olbaltumus.
2
Pamazām pievieno cukuru un puto, līdz cukurs pilnībā izkusis.
3
Olbaltumu smērē uz cepamā papīra, kas izklāts uz pannas. Izlīdzini.
4
Liec 180 grādu temperatūrā sakarsētā krāsnī aptuveni 12 minūtes.
5
Pēc tam samazini temperatūru līdz 160 grādiem un turpini cept aptuveni 10 minūtes.
6
Pēc cepšanas bezē plāksni uzreiz apsedz ar dvieli un ļauj tai atdzist.
7
Pēc tam apgriez to otrādi – ar cepamo papīru uz augšu.
8
Pa to laiku gatavo krēmu. Maskarpones krēmu samaisi ar saldo krējumu un pūdercukuru, puto līdz viendabīgai masai.
9
Kad rulete atdzisusi, noņem cepamo papīru. Smērē virsū krēmu, saber ogas vai ievārījumu un rullē ciet.
10
Virsū vari uzsmērēt nedaudz krēma un uzlikt svaigas ogas. Pārkaisi ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit