60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gsaldēta kārtainā rauga mīkla4 gab.Vīnes cīsiņi1 gab.ola ķimenes sezama sēklas
Pagatavošana
1
Kārtainās rauga mīklas plāksnes 15 minūtes atkausē istabas temperatūrā.
2
Kad mīkla atkususi, tad to nedaudz izrullē ar mīklas rulli.
3
Katru mīklas plāksni pārgriez uz pusēm.
4
Uz pusēm pārgriez arī cīsiņus.
5
Katru cīsiņa pusīti ietin mīklā.
6
Ar šķērēm sagriez pīrādziņu tā, lai cīsiņš būtu pārgriezts.
7
Tad no vienas malas sāc nolocīt – viena ripiņa pa labi, otra – pa kreisi.
8
Izveidotos pīrādziņus izkārto uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs.
9
Apzied ar sakultu olu un pārber ar sēkliņām.
10
Atstāj istabas temperatūrā 30 minūtes, lai mīkla nedaudz uzrūgst.
11
Cep 190 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit