20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
6 gab.burkāni450 gzaļie zirnīši200 mlskābais krējums (20%)1 gab.sīpols pēc garšassāls dilles dekorēšanai
Pagatavošana
1
Sagriez burkānus centimetru lielos kubiciņos.
2
Liec katliņā, aplej ar ūdeni, lai tas nosedz burkānus.
3
Pievieno smalki sakapātu sīpolu, sāli un vāri.
4
Kad burkāni mīksti, pievieno zaļos zirnīšus un uzkarsē.
5
Nolej lieko šķidrumu.
6
Pievieno krējumu un sautējumu uzsildi, dekorē ar dillēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit