15Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
PILDĪJUMAM:100 gmīksts sviests pēc garšascukurs1 TKkanēlis GRAUZDIŅIEM:8 šķēlesbaltmaize4 gab.olas50 mlpiens1 TKkanēlis1 ĒKcukurs sviests, eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Vispirms pagatavo kanēļa sviestu pildījumam: ar dakšiņu iekuļ mīkstajā sviestā cukuru un kanēli.
2
Ņem maizes šķēli, uzziež biezu sviesta kārtu un pārsedz ar otru maizes šķēli. Pieplacina, veidojot sendviču.
3
Šādā veidā sagatavo arī pārējās maizītes.
4
Bļodā saputo pienu ar olām, kanēli un cukuru. Uzkarsē lielu pannu un liek tajā cepšanai paredzēto sviestu, pievienojot nedaudz eļļas.
5
Kad sviests izkusis un eļļa uzkarsusi, maizītes iemērc sakultajās olās no abām pusēm tā, lai maisījums viscaur pārklātu maizi, tomēr tā nesamirktu.
6
Maizītes cep no abām pusēm, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
7
Ja vēlas papildu saldumu, pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
BrokastisVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensFranču nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaltmaizeKanēlisPicas un karstmaizesIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit