60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
250 mlūdens250 gmilti3 gsausais raugs3 TKcukurs0.5 TKsāls
Pagatavošana
1
Iejauc mīklu. Bļodā ielej siltu ūdeni, pieber pieber raugu un cukuru. Visu izmaisi.
2
Pieber miltus un sāli – kārtīgi izmaisi, lai mīkla kļūst lipīga. Mīklai jābūt ne pārāk biezai. Paceļot ar karoti, mīklai lēnām jāplūst nost, tad tā sagatavota pareizi.
3
Mīklu noliec uzrūgt.
4
Pēc laika apmaisi mīklu un vēlreiz ļauj uzrūgt 30 minūtes. Pēc tam vairs mīklu nemaisi.
5
Ar karoti, kas samitrināta eļļā, ņem mīklu no bļodas malas un liec cepties uz sakarsētas pannas.
6
Pankūkas cep no abām pusēm, uzliekot vāku, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
BrokastisĒdieni bērniemCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursMiltiRaugsŪdensPankūkasviegliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit