Cukīni
Foto: Privātais arhīvs
Garšīga maltīte, kas neprasa lielas pūles – piemērota piektdienai pēc darbīgas nedēļas. Cukīni ar gaļu pasniegti vizuāli pievilcīgā veidā. "Ļoti garšīgas pusdienas, kuras mūsu mājā ir sastopamas bieži," recepti iesaka gardēde Elīna Henilāne.
45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gcūkgaļas maltā gaļa1 gab.ola pēc garšassāls pēc garšaspipari rīvmaize1 ĒKskābs krējums1 gab.tomāts majonēze mocarellas siers Čedaras siers

Pagatavošana

1

Cukīni pārgriez uz pusēm un izgreb tiem vidu.

2

Tad gatavo kotlešu masu. Visas sastāvdaļas sajauc kopā.

3

Lēnām pievieno rīvmaizi, līdz masa kļūst biezāka.

4

Pildi masu izgrebtajos cukīni.

5

Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā aptuveni 30–35 minūtes.

6

Pirms pašām beigām uzklāj majonēzi un uzber mocarellas un Čedaras sieru. Turpini cept vēl 5 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!