45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gcūkgaļas maltā gaļa1 gab.ola pēc garšassāls pēc garšaspipari rīvmaize1 ĒKskābs krējums1 gab.tomāts majonēze mocarellas siers Čedaras siers
Pagatavošana
1
Cukīni pārgriez uz pusēm un izgreb tiem vidu.
2
Tad gatavo kotlešu masu. Visas sastāvdaļas sajauc kopā.
3
Lēnām pievieno rīvmaizi, līdz masa kļūst biezāka.
4
Pildi masu izgrebtajos cukīni.
5
Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā aptuveni 30–35 minūtes.
6
Pirms pašām beigām uzklāj majonēzi un uzber mocarellas un Čedaras sieru. Turpini cept vēl 5 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit