130Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcūkgaļas kakla karbonāde2 gab.lieli sīpoli4 gab.ķiploka daiviņas100 gsviests pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasgaršvielas
Pagatavošana
1
Vidēja izmēra katlā uz lielas uguns izkausē sviestu.
2
Gaļas gabalu kārtīgi sviestā apbrūnini, apcep no visām pusēm.
3
Sīpolu sagriez četrās daļās, ķiploku pārgriez uz pusēm, pievieno katla saturam, mazliet apcep.
4
Kad sīpoli un ķiploki mazliet apcepušies, lej katlā ūdeni – tik daudz, lai gaļa paliek nenosegta trīs centimetru augstumā.
5
Pievieno garšvielas. Uguni samazini uz minimālo un uzliec vāku.
6
Sutini aptuveni 2 stundas, ik pēc 20 minūtēm apgriežot gaļu, līdz tā kļūst mīksta. Tāda, lai to var viegli sadalīt un saplucināt.
7
Katlā paliek trekns, gards buljons, kas var kalpot kā mērcīte ēdienu pārliešanai.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit