10Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 gab.lielas olas šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Atdali olas baltumu no dzeltenuma.
2
Dzeltenumu ar dakšiņu viegli sakul, pievieno sāli.
3
Uz vidēji uzkarsētas pannas un ļoti mazas liesmas lej dzeltenuma masu un izlīdzini kā plāno pankūku.
4
Ātri ar mikseri sakul olbaltumu un kārto uz dzeltenuma masas.
5
Liec virsū vāku un atstāj aptuveni 3-4 minūtes, līdz olbaltums gatavs.
6
Omleti pārloki uz pusēm un pasniedz ar piedevām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit